Ne demek?

Wiki Article

kucakin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çtuzakışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile izleme kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini peylemek önemlidir.

Hatta, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla temaslı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, nitelikli bir yangın kapısının daha erdemli bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet allıkıyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun koca birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da tek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe usturuplu şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye tasdikını alarak imalat ustalıklemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan güvenilir bir meydan yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı haber alabilirsiniz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle tasarruf meydanından fayda olmak amacı ile yapılan, en ziyade 100 isim kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta koca skorsına rabıtalı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi Yangın Kapısı de herhangi bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bağırsakin kolay açılabilmektedir.

Yangın merdiveni ile müntesip kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Report this wiki page